Huid bleken en zwangere vrouwen

  • 0
  • on

 

Moeders en aanstaande mama’s; let alstublieft op. Koop en gebruik niet zomaar en onwetend crèmes of producten voor het bleken van de huid zonder het etiket te controleren op de stoffen of ingrediënten. Het is ernstiger dan u denkt wanneer deze huidverzorgingsproducten bijwerkingen kunnen veroorzaken en uw zwangerschap kunnen beïnvloeden.

Zwanger zijn is de kostbaarste negen maanden die een vrouw kan meemaken. Elke zwangerschap is uniek op zijn eigen manier en er zullen veranderingen zijn in haar fysieke en emotionele omstandigheden. Ze zullen hun eigen deel van moeilijkheden en vreugde hebben. Er zijn ook fysieke veranderingen aan hun lichaam die ongemakken en ongemakken kunnen veroorzaken. Daarom zal hun lichaam tijdens de trimesters van de zwangerschap ook moeten veranderen en aanpassen.

Tijdens de zwangerschap zullen de Crest Bleekstrips ook anders reageren en reageren als het gaat om het gebruik van huidverzorgings- of cosmetische producten; vooral huidblekende crèmes of huidblekende behandelingen. Er zijn enkele chemische stoffen in deze producten en behandelingen die kunnen leiden tot ernstige bijwerkingen en allergieën, die gevaarlijk kunnen zijn voor de foetus. Van alle producten voor het bleken van de huid komen sommige chemische stoffen voor in de meeste OTC-producten (zonder recept verkrijgbaar). Crèmes voor het bleken van de huid, gel, zalven en pillen voor het bleken van de huid zijn slechts enkele van deze producten, die niet aan te raden zijn om te gebruiken tijdens die trimesters van de zwangerschap.

Er zijn enkele controverses over hydrochinon, een populaire stof voor het bleken van de huid. Het werd in het verleden verboden, maar kan als veilig worden vermeld vanwege gunstige gegevens die de afgelopen jaren zijn vrijgegeven. Maar er zijn meldingen die melding maakten van ernstige misvormingen van de foetus en verdere verdonkering van de huid bij zwangere moeders na het gebruik van hydrochinon. Dit zijn echte meldingen van hydrochinon die de zwangerschap beïnvloeden.

Het is beter om met uw gynaecoloog en dermatoloog te overleggen over andere behandelingsmogelijkheden voor het bleken van de huid tijdens uw zwangerschap. Het is veiliger om het gebruik van hydrochinon helemaal te vermijden, aangezien er twee chemische verbindingen zijn die dezelfde voordelen hebben als hydrochinon, minus de bijwerkingen voor zwangere vrouwen. Hauronoside en Arbutin zijn de twee alternatieve vervangingen voor hydrochinon.

Tijdens uw zwangerschapstrimesters zijn de functies van uw lichaam gevoeliger en gevoeliger voor chemische stoffen en de reacties ervan. Wat zou kunnen werken en goede resultaten zou opleveren in een normale situatie, kan nadelige of omgekeerde resultaten hebben als je zwanger bent vanwege hormonale en enzymonevenwichtigheden. Uw huid kan anders reageren op huidblekende crèmes en het risico vergroten dat uw huidcellen permanent beschadigd raken of dat uw foetus misvormd raakt. Het kan verstandig zijn om deze huidverzorgingsproducten tijdens je zwangerschap niet uit te proberen of ermee te experimenteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *