Opalescentie tandenbleekgel

  • 0
  • on

Heb je gedroomd of gewenst om je tanden witter te maken dan voorheen? Als uw antwoord ja is, zal uw droom of wens vandaag zeker uitkomen met behulp van opalescentie tandenbleekgel. Dit tandenbleeksysteem is een effectieve oplossing die je die perfecte stralende glimlach geeft.

Opalescentie tanden bleken is een handige en betaalbare oplossing om die perfecte glimlach te krijgen. Deze producten voor het bleken van tanden zijn klinisch geverifieerd om uw tanden witter te maken. Alle tandenbleekgel wordt in een temperatuurgecontroleerde omgeving geplaatst om maximale resultaten en een langdurig leven te garanderen.

Opalescence Teeth Whitening Gels verhoogt hetΒ Opalescence 16Β mineraalgehalte van het glazuur van elke tand voor meer sterkte. Het product helpt niet alleen bij het bleken van tanden, het biedt eigenlijk nog veel meer functies en dit zijn de volgende:

o Formule met carbamideperoxide
o 20% water helpt uitdroging en verslechtering van de schaduw te voorkomen
o gepatenteerd microkaliumnitraat en fluoride voor gevoeligheid
o stroperige, plakkerige formule blijft in het bakje
o Gebruik met of zonder reservoirs
o Lagere gevoeligheid
o In een recente universitaire studie is bewezen dat gel acht tot tien uur actief blijft tijdens het bleken gedurende de nacht
o OngeΓ«venaard bleken overdag, 30 minuten, 2x daags

Opalescentie-tandenbleekmiddelen worden gebruikt voor het bleken van verkleurde en verkleurde tanden voordat fineer, composiet of kronen worden geplaatst. Ze zijn zeer effectief in het verwijderen van enkele interne tandvlekken als gevolg van traumatische, systemische, aangeboren, farmacologische, enz. Factoren. De kleverige formule van Opalescence lekt niet uit het bakje zoals andere bleekgels. Vitale tanden gebleekt met Opalescence blijven jarenlang lichter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *